Президент Федерації футболу України Андрій Павелко повідомив, що в Херсоні може бути створений професійний клуб.

За словами Павелко, віце-президенту ФФУ Сергію Куніцину разом з комітетом професійного футболу і у взаємодії з прем'єр-лігою доручено до 31 серпня розглянути можливість створення професійного клубу в Херсоні, пише matchday.

У разі, якщо цей клуб буде створений, він може стати правонаступником сімферопольської "Таврії", яка виступала в українській прем'єр-лізі і була першим чемпіоном незалежної України.

Читайте також: "Динамо" і "Шахтар" розіграють Суперкубок в Одесі

При цьому є інформація, що клуб під назвою "Таврія" візьме участь у чемпіонаті Криму, який розпочнеться в серпні.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Крім "Таврії" в українську прем'єр-лігу може з часом повернутися і київський "Арсенал". 17 червня ФФУ атестувала столичний "Арсенал" для участі в змаганнях під егідою Професіональної футбольної ліги України. Швидше за все, "Арсенал" почне цей сезон у другій лізі.