У російському місті Чебоксари завершився командний чемпіонат Європи-2015 з легкої атлетики. Виграли його господарі змагань – збірна Росії, а українці у компанії 12-ти найсильніших збірних континенту посіли 7-е місце.

У другий день змагань знову серед кращих опинились українські спринтери. Наталія Погребняк після другого місця напередодні на стометрівці та перемоги у складі естафети 4х100 м, тріумфувала на дистанції 200 м, причому з особистим рекордом - 22,76 секунди.

"Я, звісно, не очікувала, що пробіжу з таким високим часом. Планувала вибігти з 23-х секунд, а тут таке! Хотілось ще учора перше місце на 100-метрівці, але не вистачило трошки. Проте тут я вже боролася до кінця", - сказала після фінішу Погребняк.

На цій же дистанції у чоловіків не було рівних Сергію Смелику - 20,45.

Читайте також: Українки перемогли в естафеті з новим рекордом Європи (відео)

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім цього, третє місце посів наш квартет дівчат в естафеті 4х400 м - Вікторія Ткачук, Аліна Логвіненко, Ольга Бібік і Ольга Земляк - 3.29,79.