Агент нападаючого "Шахтаря" Луїса Адріано Гілмар Велас розповів про майбутнє свого клієнта.

"В Італії кандидатурою Адріано цікавляться три клуби. Контракт форварда закінчується в грудні, його хочуть запросити "Інтер", "Мілан" і "Рома", - сказав він для популярного бразильського порталу Globo.

"Вони хочуть купити Луїса в найближчі тижні за символічну ціну, але це буде не так просто зробити. Все залежить від "Шахтаря", який, здається, не хоче відпускати гравця до кінця його контракту", - зізнався Велас.

Нагадаємо, що Луїс Адріано виступає за "Шахтар" з 2006 року. Він провів за команду 266 матчів і забив 129 м'ячів.

Читайте також: "Шахтар" вилетів з двадцятки найкращих клубів Європи

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що днями Луїс Адріано заявив, що хоче залишити донецький клуб.

"У минулому сезоні я забив 21 м'яч у 33 матчах. Що мені ще зробити? Ви зрозумійте, коли команда постійно переїздить, вона не може стати чемпіоном. Щоранку я прокидаюся в різних ліжках, це ламає психологію. Ми не граємо в Донецьку. Я втомився від поїздок до Львова. Я зробив зі свого боку все, що міг", - поскаржився Луїс Адріано турецькому виданню Мilliyet.