На фінальному поєдинку український боксер вірменського походження не зміг виступити проти азербайджанського суперника Абдулгадира Абдуллаєв через травму.

Коли під час нагородження президент Азербайджану Ільхам Аліє назвав ім'я українця Манукяна, зал заревів та став гнівно свистіти. Таким чином народ став протестувати проти нагороди спортсмена. Про це повідомляє азербайджанський портал 1news.az.

Та на щастя нашого боксера, Алієв був на його боці. Голова країни, яка приймала турнір, жестом попросив глядачів перестати несхвально гудіти. Зал дійсно швидко замовк і …почав аплодувати Манукяну.

Читати також: Український "Тигр" зламав руку в бою

Наш боксер подякував Алієву за те, що заступився за нього. А президент знову ж таки жестом руки показав свою вдячність за розуміння та прояв толерантності з боку глядачів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще