Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін висловив свою думку про формат чемпіонату на наступний сезон.

Про це він розповів в інтерв'ю "Українському футболу".

"Протягом публічних обговорень і в розмовах представники київського "Динамо" погоджувалися з тим, що привабливість футболу потрібно піднімати, збільшувати відвідуваність матчів і рейтинги трансляцій. Мовляв, ми готові на зміну формату. Але на зборах клубів "Динамо" заявляє: "Ми - за старий формат", - скаржиться Сергій Палкін.

Читайте також: Дугласа Косту за 30 мільйонів євро продали в "Баварію"

"У мене питання: навіщо тоді всі ці ігри були? Навіщо заявляти про поліпшення чемпіонату і раптом повернутися до старої моделі? Вважаю, динамівський клуб повів себе некоректно. Напрошується висновок, що "Динамо" боїться грати з "Шахтарем" багато матчів в чемпіонаті. І це при тому, що кияни і так більшість своїх матчів проводять удома", - робить висновок гендиректор "Шахтаря".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще