"Шахтар" оголосив про перехід бразильського хавбека Дугласа Кости в "Баварію".

Про це повідомляє і офіційний сайт "Баварії".

Трансферна вартість бразильського півзахисника склала 30 мільйонів євро.

Відзначимо, що цей трансфер став третім за сумою в історії "Шахтаря". Донецький клуб дорожче продав лише півзахисника Фернандіньо ("Манчестер Сіті", 40 млн євро) і хавбека Вілліана ("Анжи", 35 млн євро).

Дуглас Коста виступав за "Шахтар" з 10 січня 2010 року. У складі донеччан провів 203 матчі, забив 38 м'ячів.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Читайте також: "Шахтар" відпустить Адріано, Косту і Фернандо - Луческу

"В цілому переговори по Кості тривали приблизно півтора місяця. Технічні деталі погодили швидко, всього за пару днів. Не знаю, звідки взялася сума в 35 мільйонів євро, але перехід обійшовся "Баварії" в 30 мільйонів. Звичайно, торги були, але запропонована сума нас цылком влаштувала", - так прокоментував хід переговорів генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін.

"Крім "Баварії", по Дугласу Кості була конкретна пропозиція від міланського "Інтера", але сам футболіст більше схилявся до варіанту з "Баварією". Тому він у результаті і перейшов до німецького клубу. Заміна Кості? Купувати навряд чи когось будемо. Все-таки є у нас на цій позиції і Марлос, і Фред", - сказав Палкін.