Спільнота вболівальників "Динамо" Druzi Dynamo розповіли про ситуацію з абонементами на домашні матчі київського клубу в сезоні 2015/16.

"Зовсім недавно ми анонсували новий дизайн абонемента київського "Динамо". І відразу ж посипалися запитання про те, коли ж він з'явиться в продажу? Відповімо відразу - ми не знаємо. І цю ситуацію вважаємо ненормальною. Відсутність абонементів у продажу менш ніж за два тижні до старту першості - це той високий клас роботи з уболівальниками, який підтримується в нашому клубі. Причому, у випадку з абонементами, мова йде про найвідданіших уболівальників", - повідомляється на сторінці спільноти у Facebook.

Далі Druzi Dynamo пишуть, що, за їх інформацією, абонементи істотно дорожчають.

Читайте також: Квитки на футбольний Суперкубок уже в продажу

"Все, що нам відомо на даний момент про ціни - це те, що ціна абонементів у сезоні 2015/16 виросте в 2-3,5 рази залежно від місця. Наприклад, найдешевший абонемент, який коштував 150 грн, тепер коштуватиме 450 грн, а в центральний 74-й сектор ціна підніметься з 1200 до 2210 грн", - засмучують уболівальників київського клубу Druzi Dynamo.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще