Футбольний клуб "Ляонін Хувін" з Китаю хвалиться свої новим придбанням. Ним став 27-річний румунський півзахисник Еріком Бікфалві. Про це повідомляє прес-служба клубу.

Футболіст вже успішно пройшов медичний огляд і залагодив усі деталі переходу. Поки подробиці цього залишаються невідомими. Бікфалві може вже в найближчі вихідні дебютувати у складі своєї нової команди.

До переходу на китайські поля півзахисник грав у луцькій "Волині". Він був визнаний одним з кращих бомбардирів українського чемпіонату. У своєму останньому сезоні в Україні румунський гравець і Алекс Тейшейра поділили перше місце. Кожен з них забив по 17 голів.

Скільки вийде забити в Китаї - поки невідомо. Однак клубу "Ляонін Хувін", що займає 14-е місце в чемпіонаті Китаю, досвідчений Бікфалві явно не завадить.

Читайте також: Ще один бразилець залишає "Шахтар"

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше інтерес до футболіста виявляли українські гранди - дніпропетровський "Дніпро" і донецький "Шахтар".

Сам Ерік заявляв про те, що збирається продовжити кар'єру в Європі. Тим самим він хотів залишатися на очах у тренерів національної збірної Румунії.