За 10 днів до старту нового чемпіонату України головний тренер "Говерли" В'ячеслав Грозний розповів про проблеми з комплектацією команди. Через нестачу гравців, більшість пішло з клубу через борги по зарплаті, ужгородці поки не зіграли в це міжсезоння жодного контрольного матчу.

"У нас поки мало футболістів. Як грати товариський матч, якщо футболістів мало. Немає жодного центрального захисника, я ж не буду форвардів на цю позицію ставити", - заявив Грозний в інтерв'ю Мatchday.

"У нас така ситуація буде до кінця заявочної кампанії. Прекрасно розумію і не буду лукавити, що до першої перерви в чемпіонаті України в серпні, ми будемо отримувати від наших суперників. І перший наш матч в новому сезоні буде вже в першому турі проти "Дніпра". Не виключено, що деяких футболістів я навіть по імені не буду знати, коли стану визначати склад на гру з дніпрянами", - сказав Грозний.

Читайте також: Кращий бомбардир української прем'єр-ліги перейшов до китайського клубу

Раніше повідомлялося, що на контракті в "Говерлі" залишилося два гравці - воротар Олександр Надь і нападаючий Максим Шацьких. А нещодавно в розташування команди прибули декілька гравців зі структури "Динамо", які будуть грати в Ужгороді на правах оренди.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще