Молодіжна збірна України у найважливішій зустрічі обіграла своїх ровесників з Росії.

Про це повідомляє Isport.

В цій зустрічі визначалося, яка з команд посяде третє місце в групі, а яка буде боротися за виживання у Дивізіоні А з мінімальними шансами на успіх.

Перша половина поєдинку залишилася за Росією. "Червоно-білі" швидко позначили свою перевагу під щитами і почали бити по больовій точці українців - захист проти проходу.

Україна в першій половині гри виглядала куди менш організовано. Однак команда розраховувала на триочкові. Росія, хоч і виглядала краще, але створити серйозну різницю в рахунку їй так і не вдалося.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тільки в другій половині Україна змогла налагодити захист проти росіян. За дві хвилини до кінця третьої чверті Приймак реалізував середній кидок і наша збірна вперше вийшла вперед - 40:39. Після цього психологічна перевага була вже за хлопцями в жовтих майках.

Читайте також: Гравець київського "Динамо" переїхав до Росії

Героєм матчу став Антон Дзюба. Він реалізував два найважливіших триочкових і штрафні, які вивели Україну вперед на 7 очок.

Збірна України утримала контроль над грою і здобула другу перемогу на чемпіонаті Європи U-20 з рахунком 66-59.

Завтра підопічні Володимира Коваля проведуть останній матч у групі проти одного з фаворитів чемпіонату, збірної Іспанії. Для виходу з групи Україні потрібна перемога в цій зустрічі або, що більш реально, невдача Росії в матчі з Чехією.