Хорватський нападник "Фламенго" Едуардо може повернутися в "Шахтар".

Як повідомляє Globo, сторони близькі до підписання контракту. Очікується, що 32-річний футболіст підпише з гірниками угоду на півтора року.

Сам Едуардо підтвердив факт переговорів з "Шахтарем".

"При всій повазі до "Фламенго", але я отримав відмінну пропозицію. Я вже знаю країну, я вже акліматизувався і в мене був п'ятирічний контракт з клубом. Мені потрібно думати про майбутнє", - заявив Едуардо.

При цьому генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін підтвердив Tribuna.com інформацію про те, що клуб зацікавлений у Едуардо. Після продажу Луїса Адріано "Шахтарю" дуже потрібен класний форвард.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Читайте також: "Шахтар" та "Динамо" розіграють мільйон гривень

Нагадаємо, Едуардо виступав за "Шахтар" з 2010 по 2014 роки. Він бразилець, який прийняв хорватське громадянство і виступав за збірну цієї країни. До переходу в "Шахтар" Едуардо виступав за лондонський "Арсенал".