В Італії відома українська плавчиня Яна Клочкова отримала престижну міжнародну спортивну премію "Чесна гра" від представників Організації Об'єднаних Націй.

До цього Яна проводила літо з сином у рідному Криму. Але відпочинок довелося перервати заради візиту до Італії. Клочкова вилетіла до Флоренції зовсім не для огляду місцевих визначних пам'яток, а заради отримання престижної міжнародної премії від ООН "Чесна гра".

На фотографіях з церемонії нагородження Яна позує на сцені з дипломом.

Читайте також: Українські волейболістки вибороли срібло на Універсіаді

"Міжнародна премія "FairPlay2015" була заснована Організацією Об'єднаних Націй з питань освіти, науки і культури (ЮНЕСКО) в 1964 році. Метою премії є пропаганда серед спортсменів принципів "чесної гри"- дотримання етичного кодексу в спорті: боротьба з насильством, дискримінацією і допінгом, повага до суперника, чесна конкурентна боротьба і вміння приймати поразку", - пояснила Клочкова.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще