У Тернопільській області спортсмени клубу фрі-файту "Характерник" Юрій Босий та Микола Гринчук відзначилися на чемпіонаті світу з фрі-файту серед спортсменів-аматорів. На змаганнях Босий посів третє, а Гринчук – четверте місце.

Чемпіонат світу з фрі-файту проходив у США в Лас Вегасі. У ньому брали участь представники 30 країн, у кожній ваговій категорії всередньому по 20 осіб. Микола поступився місцем американцю, а Юрій програв спортсмену зі Щвеції.

Микола Гринчук каже, що не зміг здобути перемогу тільки через технічну помилку. Хлопець вважає, що фізично він добре підготовлений, а з його уміннями стати лідером було цілком реально. Наступного року Гринчук обіцяє підняти планку.

Читайте також: Україна зіграє з Польщею у Кубку Девіса

Хлопці закликають молодь свого міста зайнятися фрі-файтом.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Це спорт, який дає змогу розвиватися у багатьох напрямках і головне – відмінно підтримувати фізичну форму", - кажуть спортсмени.