Голкіпер помер у вівторок, 8 лютого, на 58-му році життя. Про це повідомляє видання "Гордон", посилаючись на родичів Чанова. За словами родичів, смерть наступила о 19.50.

Про смерть легендарного воротаря повідомили також в групі Друзі Динамо в Facebook.

За інформацією видання "Спорт-Експрес", 20 січня на Віктора Чанова напали невідомі. Зловмисники зупинили його автомобіль в околицях Києва і жорстоко побили голкіпера.

Численні ушкодження спричинили черепно-мозкову травму. Наступного дня Чанову зробили складну операцію.Однак, чи стало це причиною смерті, наразі невідомо.

Читайте також: Зірки "Динамо" зіграли на оновленій "Колос-Арені" (фото)

Віктор Чанов народився у 1959 році в Донецьку. З 1978-го по 1981-й рік він грав за донецький "Шахтар", після цього дев'ять років провів у київському "Динамо". Завершував кар'єру в Ізраїлі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

З київським "Динамо" голкіпер тричі ставав чемпіоном СРСР і один раз вигравав Кубок країни. Чанов також є 5-разовим володарем Кубка СРСР 1980, 1982, 1985, 1987, 1990 років та віце-чемпіоном Європи-1988 у складі збірної СРСР. Володар призу "Воротар року":1986 року.

Під час тренерської кар'єри Чанов тренував воротарів у "ЦСКА-Борисфен" і київському "Динамо".

Дивіться найкращі моменти кар'єри Віктора Чанова: