Розігруючий турецького "Ескішехіра" Джером Рендл отримає український паспорт і буде грати за національну команду на Євробаскеті-2015.

Про це інформує Sportando.com.

28-річний уродженець Чикаго замінить в збірній України іншого натуралізованого американця Пуха Джетера.

Рендл в сезоні 2011/12 виступав за маріупольський "Азовмаш". У минулому сезоні він виступав за "Ескішехір", набираючи по 15.8 очка і віддаючи по 5.0 передач за 34 хвилини в середньому за гру.

Читайте також: Євробаскету-2017 в Україні не буде

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Наразі захисник бере участь у Літній лізі НБА, де разом з іншим українським баскетболістом В'ячеславом Кравцовим намагається закріпитися у складі клубу "Мілуокі Бакс".

Нагадаємо, що Євробаскет-2015 пройде з 5 по 20 вересня в чотирьох країнах: Франції, Німеччини, Хорватії та Латвії. Спочатку цей турнір мала приймати Україна, але через нестабільну політичну ситуацію міжнародна федерація баскетболу перенесла чемпіонат в більш спокійні європейські країни.