Британський велогонщик команди Sky Крістофер Фрум заявив, що сьогодні, 18 липня, під час 14-го етапу "Тур де Франс", в нього кинули склянку з сечею, звинувачуючи в допінгу. Інцидент стався на початку гонки, повідомляє ВВС.

"На жаль, хтось кинув стакан з сечею мені в обличчя і крикнув: "Допер!" Це дуже неправильно з різних точок зору. Я сильно розчарований, це було зроблено не в ім'я спорту", - сказав Фрум.

"Засмучений тим, що французький "уболівальник" зіпсував відмінний для мене день. Поздоровлення Стівену Каммінгс і команді MTN-Qhubeka. # День Мандели", - написав Фрум у своєму твіттері.

Також Фрум висловив невдоволення журналістами.

"Деякі репортажі про гонку були дуже безвідповідальними. Ці люди знають, хто вони", - цитує Фрума журналіст Деніел Фрібе.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читайте також: Лідера велогонки "Тур де Франс" звинуватили у допінгу

Раніше австралієць Річі Порт з команди Sky повідомив, що на 10-му етапі "Туру" глядачі штовхали його і ображали команду.

Фрум впевнено лідирує на "Тур де Франс". У загальному заліку він випереджає найближчого конкурента колумбійця Найро Кінтану на більш ніж 3 хвилини. Фініш "Тур де Франс" 26 липня в Парижі.