Федеральний суд Брукліна відпустив футбольного чиновника Джеффрі Вебба під заставу у розмірі 10 мільйонів доларів. Віце-президент ФІФА зможе пересуватися лише по території округу, повідомляє Associated Press.

Американська прокуратура звинуватила Джеффрі Вебба у хабарництві. Чиновника заарештували разом із іншими п'ятьма футбольними високопосадовцями. Під час перебування на свободі Вебб не зможе покидати радіус 32 кілометрів від суду Брукліна. Уряд буде стежити за чиновником за допомогою електронного пристрою.

Віце-президента США підозрюють у отриманні 150 мільйонів доларів за видання прав на трансляцію різних футбольних турнірів. Вебб, нібито, назбирав цю суму за 24 роки перебування на посаді віце-президента. Сам чиновник не визнає себе винним у злочині.

Читайте також: Платіні йде на вибори президента ФІФА

Окрім високопосадовців, уряд Штатів також підозрює компаній-партнерів організації. Є підозри, що вони також приймали участь у корумпованих схемах.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще