В рамках закону про декомунізацію Іллічівець майбутнім літом змінить назву на Маріуполь, інформує служба новин телеканалу Футбол 1. Це перший випадок в історії українського футболу, коли змінюється ім'я клубу в рамках декомунізації.

Одним з останніх змін, пов'язаних з подібними процесами, був редизайн емблеми Зірки. Причиною тому стало перейменування Кіровограда у Кропивницький.

Читайте також: Дюжина екс-гравців Металіста дискваліфіковані за договірні матчі

Після осінньої частини сезону Іллічівець лідирує в турнірній таблиці Першої ліги, маючи в своєму активі 48 очок після 20 турів. Щодо планів на весняну частину сезону, керманич маріупольців сказав таке: "Наші цілі не зміняться. Ми знаходимося на першому місці. Просто не люблю загадувати і дивитися вперед, знаючи, що може відбуватися у футболі в нашій країні. Боротьба навесні буде не просто запекла — жорстока, на мій погляд. Ще рано про щось говорити. Але я сподіваюся, що ті футболісти, які до нас прийшли, допоможуть нам виконати поставлене завдання, — відзначив Севідов.

Нагадаємо, портал Знай.ua анонсував матч Ліги Європи Сельта - Шахтар.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще