Учора лондонський Арсенал у рамках 1/8 фіналу Кубка Англії здобув гостьову перемогу над Саттон Юнайтед - 2:0. Керманич Канонірів Арсен Венгер у пісматчевому коментарі сказав, що суперник виглядав дуже гідно.

"Гра була не так вже й легка, як всі очікували. Ми повинні бути дуже уважні. Зобов'язаний віддати належне гравцям, які були професійні. Якби ми приїхали сюди в розслабленому стані, то в наступний раунд не пройшли б", - зауважив Венгер.

Читайте також: Українець продовжить кар'єру в Казахстані

"Саттон виглядав дуже організованою командою з великим бажанням досягти результату", — наводить слова Венгера SkySports.

Згідно з жеребкуванням, у чвертьфіналі Кубку Англії Арсенал зіграє з командою нижчого (аматорського) дивізіону — Лінкольн Сіті, який сенсаційно взяв гору над представником вищого анлійського дивізіону Бернлі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, англійський фанат встановив рекорд за швидкістю відвідування стадіонів.