Тренер Ворскли Василь Сачко на прес-конференції після поєдинку з Шахтарем (1:2) відзначив, що вже третій рік поспіль полтавці відновлюють чемпіонат матчем з гірниками.

- Шахтар в черговий раз нас проекзаменував. Звичайно, прикро пропускати на останніх хвилинах. Проте варто віддати належне супернику, який заслужив цю перемогу. Сьогодні були різні швидкості. Витримати такий натиск протягом 90 хвилин нам було дуже складно. Якщо в першому таймі ми ще якось справлялися, то після перерви врешті-решт не витримали. Вітаємо суперника з перемогою.

– У складі змінилося багато футболістів. Кого з новачків ви б виділили?
– Я б не став говорити окремо про кого-то. Відзначив би команду в цілому. Ми прекрасно розуміли, що граємо з класним сильним суперником. Тому на першому місці у нас була дисципліна і самовіддача. Ми шукали свій шанс на контратаках, зуміли в результаті забити. У другому таймі у нас менше виходило, оскільки не вистачило сил і глибини запасу. У той же час ті заміни, що зробив Шахтар, що дозволили йому, навпаки, додати в темпі. У нас такої можливості немає.

– Чи Не здається вам, що команда дуже рано села в оборону?
– У перерві ми просили хлопців не звертати уваги на рахунок. Але суперник змусив нас відійти назад. Шахтар і в першому таймі грав потужно, а в другому ще більше додав. Ми розуміли, що після прикро програного поєдинку в Лізі Європи потрапимо під серйозний прес, оскільки "гірникам" необхідно було реабілітуватися перед уболівальниками. Для них ця перемога була важливішою. Встановлення притискатися до своїх воріт не було, але нас почали покидати сили, і ми перестали витримувати заданий суперником темп. Футболісти "Шахтаря" краще готові до таких швидкостей, та й самі гравці помайстерніші будуть.

– Наприкінці минулого року ви були незадоволені роботою Дмитра Хльобаса. Як думаєте, він в змозі замінити кращого бомбардира команди Юрія Коломойця, який відновлюється після травми?
– Я ніколи не говорив, що у нас хтось кращий, а хтось гірший. Всередині колективу ми аналізуємо роботу кожного, вказуємо на помилки. Сьогодні Хльобас старався, він намагався створювати тиск, хоча йому, як і всім, було нелегко. Тим не менш він забив важливий м'яч, як для себе, так і для команди. Ми на нього розраховуємо. Дмитро – класний футболіст. Як, втім, і всі інші наші хлопці.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, портал Знай.ua повідомляв, що, за словами Фонсеки, було хороше суддівство.