Гендиректор Зорі Сергій Рафаїлов сказав, що одеський клуб виплатив луганцям частину боргу за проведення матчу Ліги Європи Зоря - Манчестер Юнайтед, повідомляє Sport Arena.
На минулому тижні з мертвої точки зрушила справу Чорноморця і Зорі, яке вже дійшло до цивільного суду. Нагадаємо, "каменем спотикання" між двома клубами стала частина виручки за квитки з матчу Зоря — МЮ в Лізі Європи, яку одесити відмовилися виплачувати Зорі, переваживши власний борг на ТБ-канал 2+2.

Але після вивчення додаткових деталей цієї справи Чорноморець, раніше отсылавший Зорю з цього питання виключно до суду, все ж вступив у діалог з луганчанами і намагається вирішити ситуацію мирним шляхом. Однак Зоря не збирається забирати справу із суду.

Крім того, генеральний директор Зорі Сергій Рафаїлов розповів Sport Arena, що на сьогоднішній день одесити вже повернули клубу 500 тисяч гривень і продовжують спроби розв'язати проблему, не доводячи її до суду. Незважаючи на це, Сергій Васильович недвозначно дав зрозуміти, що Чорноморець повинен відповісти за всією суворістю закону.

Бажання Чорноморця вирішити проблему також пояснюється необхідністю проходження процесу ліцензування клубів УПЛ на новий сезон, що завершується 31 березня. Для того, щоб клуб отримав атестат, у нього не повинно бути боргів ні перед своїми гравцями, ні перед іншими клубами. На сьогоднішній день борг Зорі не дозволяє Чорноморцю відповідати всім нормам атестації УПЛ.

Раніше повідомлялося, що Чорноморець повинен луганцям 7 мільйонів гривень за матч з Ман Юнайтед.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал Знай.uа повідомляв, українка здобула срібну медаль на Гран-Прі зі стрибків у воду.