Президент клубу китайської Суперліги Тяньцзинь Цюаньцзянь Шу Юхуй запевняє, що вже влітку 2017 року оформить грандіозний трансфер, інформує Goal.com.

- Ми маємо необмежений бюджет на літо, теоретично кажучи. Тож наш клуб може ставити соб за ціль підписати будь-кого. Ми робили спробу за Пато ще в минулому році, але він не був готовий приїхати, позаяк наш клуб грав ще у другому дивізіоні потім. Після того, як ми підвищились у класі, трансфер Пато відбувся, - каже Шу Юхуй.

Очільник Тяньцзинь Цюаньцзянь зізнається, про що балакав на зустрічі з топовим агентом Жорже Мендешом:

- Цілу ніч ми вели переговори з Фалькао. Гравець погодився перейти до нас, але наш наставник Фабіо Каннаваро заявив, що Радамель не підходить під наш стиль гри. Нам довелось просити пробачення в Мендеша. Ми також говорили з Дієго Костою та іншими зірками. Буде видно, хто саме приєднається до нас у червні, але я можу запевнити вас – нові гравці будуть на рівні Кости, – заявляє китайського мільярдера.

До цього клуб Шу Юхуя підписав у підсумку Алешандре Пато та Акселя Вітселя з пітерського Зеніта.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що Кварцяний навчив футболіста грати під крик.