На вихідних відбудуться матчі 21-го туру чемпіонату України з футболу. Вашій увазі детальніша інформація з цього приводу.

Олімпік - Ворскла

11 березня. Арбітр: Ю. Можаровський. Полтава. Стадіон Ворскла ім. О. Бутовського,

Початок - 14:00. Трансляція - Футбол 2.

Котирування від Парі-Матч: Перемога Олімпіка - 4.80, Нічия - 3.55, Перемога Ворскли - 1.77.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Перед командою Романа Санжара стоїть чітке завдання - потрапити в першу шістку, а там боротися за місце в зоні єврокубків. Незважаючи на поразку від Динамо, Олімпік виглядав гідно, і з такою грою здатний привернути більшу глядацьку аудиторію. Полтавці ж сильно змінилися після зимової перерви, і їм потрібен час, аби стабілізувати гру. Але трохи дивно, що букмекери не вірять в донеччан.

Чорноморець - Сталь

11 березня. Арбітр: К. Труханов. Одеса. Стадіон Чорноморець.

Початок - 14:00. Трансляція - 2+2.

Котирування від Парі-Матч: Перемога Чорноморця - 2.75, Нічия - 3.15, Перемога Сталі - 2.70.

За деякими даними, в одеситів найменші зарплати серед усіх учасників Прем'єр-ліги. Однак команда Олександра Бабича систематично здобуває залікові бали, показуючи футбол, який більше підходить для Італії. У той-таки час минулого туру новий тренер Сталі Леонід Кучук здобув свою першу перемогу на чолі цієї команди в чемпіонаті України. Були чутки, що в цьому колективі три місяці не платять зарплату. Але, мабуть, коли запрошують такого авторитетного тренера, як Кучук, розраховують на якийсь розвиток.

Олександрія - Дніпро

11 березня. Арбітр: І. Бондар. Олександрія. Стадіон Ніка.

Початок - 17:00. Трансляція - Футбол 2.

Котирування від Парі-Матч: Перемога Олександрії - 1.83, Нічия - 3.50, Перемога Дніпра - 4.50.

Підопічні Володимира Шарана провели два прямо протилежні матчі. Спочатку розгромили Волинь - 6:0, а потім поступилися аутсайдеру Карпатам - 0:1. При цьому показали зовсім різний рівень гри. Правильно сказав цей наставник, який в якості футболіста запам'ятався своєю непоступливістю, виступаючи за київське Динамо, що львів'яни спустили його команду на землю. А в Дніпра ситуація з не найкращих. Власник клубу Ігор Коломойський, схоже, не особливо зацікавлений розбудовувати клуб, але, як кажуть, футболісти повинні залишатися професіоналами, і битися не лише за гроші.

Карпати - Волинь

11 березня. Арбітр: О. Іванов. Львів. Арена-Львів.

Початок - 17:00. Трансляція - УНІАН.

Котирування від Парі-Матч: Перемога Карпат - 1.65, Нічия - 3.60 ,Перемога Волині - 5.90.

Минулого туру Карпати здобули третю перемогу в чемпіонаті, зрівнялися за очками з Дніпром і значно додали собі наснаги на майбутні протистояння. І лучани після невиразної гри з Олександрією значно додали. Нехай і поступилися Шахтарю, але показали високу самовіддачу. Думається, західноукраїнське дербі буде бойовим і не залишить уболівальників байдужими.

Зірка - Динамо

12 березня. Арбітр: Я. Козик. Кропивницький. Стадіон Зірка.

Початок - 14:00. Трансляція - Футбол 1.

Котирування від Парі-Матч: Перемога Зірки - 20.0, Нічия - 7.00, Перемога Динамо - 1.16.

Як зауважили в прес-службі кропивницької команди, Зірка несправедливо розгромно поступилася Сталі (0:3) - підопічні Романа Монарьова заслуговували кращої долі. А сталеварам трохи пощастило, що Карасюк забив просто божевільний м'яч з дальньої дистанції. У свою чергу Динамо треба додавати. Кияни на останніх хвилинах вирвали перемогу над Олімпіком, але гра команди залишила багато запитань - поки динамівці створюють замало гольових моментів.

Про центральний матч туру Зоря - Шахтар читайте в окремому матеріалі від Знай.ua.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що відбулося жеребкування другого етапу української Прем'єр-ліги.