Наша лучниця Вероніка Марченко у фіналі чемпіонату Європи зі стрільби з лука в приміщенні - впевнено здолала росіянку Євгенію Тимофєєву. Лідер збірної України достроково виграла золоту медаль у трьох сетах, у перших двох партіях набравши максимальну кількість очок.

Третій сет Тимофєєва з початку попадання в дев'ятку. Українська лучниця спокійно підходила до кожного пострілу, фактично стріляючи за результатами суперниці. У підсумку, для перемоги в третьому сеті Вероніці вистачило 28-ми очок. Таким чином рахунок у матчі став 6:0 — українка достроково виграла золото.

У командному турнірі Україна, у складі якої виступає Вероніка виборола бронзу, обігравши у матчі за третє місце збірну Росії.

На жаль, підтримати успіх партнерки по команді не зуміла Лідія Січенікова, яка в матчі за третє місце поступилася француженці Ангеліні Коэнде. Українка виграла перший сет, однак у наступних чотирьох зуміла набрати лише два очки (дві нічиї).

Матч за третє місце

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Лідія Січенікова (Україна) — Ангеліна Коенде (Франція) 4:6 (29:28, 30:30, 28:29, 27:30, 28:28)

Фінал

Вероніка Марченко (Україна) — Євгенія Тимофєєва (Росія) 6:0 (30:27, 30:29, 28:26)

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, українка завоювала золото на Міжнародному турнірі з синхронного плавання.