Наставник Динамо Сергій Ребров після матчу з Зіркою (0:2) сказав, що його команда втратила важливі очки,

- Грати було непросто. Хочу привітати Зірку, яка використала свої моменти і заслужено перемогла. На такому полі було непросто створювати. Звинувачувати нікого не хочу. Ми програли всі разом, це важка поразка для нас всіх.

Грали двоє нападників. Ті гравці, які вийшли на заміну, старалися і посилювали. На такому полі потрібно було більше грати довгими передачами. Ми це не так часто використовували. У нас були моменти - ми не забили. А Зірка їх використовувала.

В якихось моментах помилився воротар. Але програла вся команда, а в першу чергу я. Хто помилився на полі, ми розберемо в команді і там поговоримо.

Неприємно грати, коли такий стан газону. Команда, яка нас приймає, тиждень тренується на полі. Як на мене, це ненормально! Якщо у нас серйозний чемпіонат, якщо ми кудись прагнемо, повинен бути якийсь регламент. Розумію, в нас зараз серйозна ситуація, але не може такого бути, що команда тиждень тренується на полі, на якому вони проводять основні гри.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Звичайно, я не кажу, що це якась причина нашого програшу. Так, поле складне, воно нівелювало клас футболістів. Але в регламенті повинні бути прописані якісь правила. Команда не може тренуватися на цьому полі тиждень до офіційного матчу, - сказав Ребров.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Зірка сенсаційно перемогла Динамо.