Американський середньоваговик Даніель Джейкобс (32-1, 29 КО) на фінальній прес-конференції перед боєм проти чемпіона світу за версіями WBA, WBC, IBF, IBO Геннадія Головкіна (36-0, 33 КО) заявив, що не боїться свого опонента, і розраховує на перемогу.

"Я не боюся Головкіна як людини або бійця, оскільки його таким зробили. Я тренуюся відповідно до того, що я бачу. Так, я тренуюся, як самий переляканий хлопець в світі, але це може зробити мене ще більш голодним. Мої рефлекси будуть на межі. Кажуть, що переляканий боєць може бути ще більш небезпечним. Я з нетерпінням чекаю, щоб вийти в ринг, де мені буде страшно. Я вірю в свої здібності. Я не можу відповідати за когось іншого, але я вірю, що у мене є все, щоб перемогти цього хлопця", – цитує слова Джейкобса BoxingScene.

Нагадаємо, бій Головкін – Джейкобс пройде 18 березня в Нью-Йорку (США) на арені Madison Square Garden. На кону – титули чемпіона світу за версіями WBC, WBA Super, IBF і IBO в середній вазі.

В андеркарті бою буде битися український боксер Сергій Богачук.

На фінальній прес-конференції напередодні бою Головкін і Джейкобс провели битву поглядів:

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, в контракті на бій Головкіна з Джейкобсом немає пункту про реванш.