У 23-му турі чемпіонату України з футболу на Сталь чекає зустріч з Карпатами. Напередодні матчу з'явилася тривожна інформація, що справи у команди з Кам'янського складаються не найкращим чином.

Так, незважаючи на запевнення президента клубу Вардана Ісраеляна, повністю зупинилися роботи по реконструкції стадіону Металлург у Кам'янському, техніки на території не видно.

При цьому проблеми можуть не обмежитися стадіоном: повідомляється, що спонсор Сталі - Дніпровський металургійний комбінат (ДМК), що знаходиться в Кам'янському, зупинив роботу.

30 березня гендиректор ДМК підписав наказ про зупинку основних агрегатів та устаткування комбінату. Причиною послужили технічні моменти, а також суттєвий дефіцит оборотних коштів.

Без фінансової підтримки з боку основного спонсора Сталі, яку в зимове міжсезоння очолив авторитетний білоруський фахівець Леонід Кучук, буде складно продовжувати функціонувати.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що Іллічівець декомунізують до кінця червня.