Колишній віце-губернатор Іркутської області Володимир Пашков курирує віджаті українські підприємства на окупованому Донбасі.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Вказується, що не так давно в Росії було створено підприємство "Внешторгсервіс". Саме ця компанія стала тимчасовим адміністратором на українських підприємствах на Донбасі. Ватажок бойовиків Захарченко навіть підписав відповідний указ.

Таким чином, "Внешторгсервіс" контролює: металургійний завод "Донецьксталь", Єнакіївський і Макіївський металургійні заводи, "Єнакіївський коксохімпром", "Макіївкокс", Ясинівський коксохімічний завод, Харцизький трубний завод.

У свою чергу колишній український депутат Олег Царьов сказав, що за "Внешторгсервіс" стоїть український біглий бізнесмен Сергій Курченко. Таку ж інформацію мають і робітники низки підприємств, які отримали нового господаря.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що бойовики на окупованому Донбасі провели так звану націоналізацію. Варто зауважити, що під роздачу потрапили і підприємства українського бізнесмена Ріната Ахметова.