У нинішньому сезону мадридський Реал має хороші шанси для того, щоб зробити золотий дубль - виграти внутрішній чемпіонат і завоювати Кубок Ліги чемпіонів.

У разі тріумфу Реала в цих турнірах футболістів Вершкових очікують солідні преміальні. Так, президент мадридців Флорентіно Перес повідомив, що виділить 40 мільйонів євро на премії для гравців.

Якщо Реалу все ж вдасться перемогти, то керівництво клубу розподілить бонуси наступним чином: 36 мільйонів євро підуть 24-ом футболістам першої команди (по 1,5 мільйона кожному), 2 мільйони - головному тренеру Зінедіну Зідану, і ще 2 мільйони будуть розподілені між тренерським штабом, одинадцятьма гравцями академії, заявленими на Лігу чемпіонів в "списку Б", а також персоналом, що працює з першою командою.

Відзначимо, що в останній раз подібний золотий дубль Реал робив аж 59 років тому - в сезоні-1957/58.

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що Реал знищив Атлетіко завдяки хет-трику Роналду.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Фото: uefa.com