У Києві біля трамвайного депо зник пам’ятник – вагон трамваю початку минулого століття. Кияни побачили пустий п’єдестал на Подолі та забили тривогу.

Керівництво КП "Київпастранс" заспокоїло небайдужих людей та повідомило, що трамвай відправили на масштабну реконструкцію та можливо навіть його поставлять на колії, щоб можна було прокататися, - передає "Сегодня".

"Старовинний трамвайний вагон, який знаходився біля Подільського депо (вул. Кирилівська, 132) дійсно демонтований. Зараз він знаходиться на реконструкції, оскільки ми плануємо його повністю відновити і, можливо, навіть відновити ходову частину трамвая, щоб на ньому можна було проїхатися. Коли завершиться процес відновлення, спрогнозувати зараз складно, адже це трудомісткий і тривалий процес", - повідомило керівництво комунального підприємства.

За словами служби маркетингу КП Анни Бондар, цей пам’ятник був зразком транспорту, на якому їздили кияни на початку ХХ століття. Цей вагон був пустим всередині.

Раніше вагон перевозив понад 60 пасажирів, у ньому було 36 сидячих місць.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", у центрі столиці з'явиться співаючий фонтан. На Майдані Незалежності до 1 травня відкриють оновлений фонтан.