Правоохоронці допускають можливість провокацій під час конкурсу Євробачення-2017.

Про це повідомив глава Національної поліції Сергій Князєв.

За його словами, існує така імовірність, оскільки певні сили можуть спробувати нашкодити конкурсові, з метою виставити Україну в невигідному світлі перед світовою спільнотою.

Поліцейських можуть забезпечити спеціальними жилетами, завдяки яким вони вирізнятимуться із натовпу, а службові автівки патрульних укомплектують усім необхідним, в тому числі аптечками.

Князєв запевнив, що Нацполіція готова забезпечити правопорядок під час конкурсу та зазначив, що оновлена структура вперше працюватиме на заході такого рівня.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Він додав, що поліція слідкуватиме за порядком у посиленому режимі під час масових заходів у Києві, щоб містяни та гості столиці могли повною мірою насолодитися як самим конкурсом, так і перебуванням в Україні.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", після теракту у пітерському метро, у київській підземці посилили заходи безпеки до 15 травня.