Нам хочеться бути більш вільним, нам хочеться носити ті речі, в яких буде комфортно. Але не завжди ми розуміємо як поєднувати вільні, широкі речі оверсайз.

Мода на оверсайз існувала завжди.

Ми хочемо виглядати елегантно, але в теж час ми хочемо не сковувати себе занадто вузькими речами.

Вільна одяг оверсайз дуже зручна і чоловіки і жінки вважають за краще носити даний стиль, але не завжди вистачає фантазії, щоб поєднувати оверсайз з іншими речами з гардеробу.

[[{"fid":"175912","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"10":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"660","width":"990","class":"media-element file-default","data-delta":"10"}}]]

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

[[{"fid":"175901","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"9":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"700","width":"922","class":"media-element file-default","data-delta":"9"}}]]

Оверсайз люблять творчі люди, які вважають себе вільними і незалежними. Одяг оверсайз дуже затишна, ніж одяг, який йде по фігурі.

Розглянемо кілька образів, які допоможуть створити трендовий стиль при використанні одягу оверсайз.

[[{"fid":"175903","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"3":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"8":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"730","width":"1229","class":"media-element file-default","data-delta":"8"}}]]

[[{"fid":"175904","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"4":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"7":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"379","width":"550","class":"media-element file-default","data-delta":"7"}}]]

Одяг оверсайз повинен бути на два розміри більше. Якщо ви володарка занадто тонкою фігури, вибирайте речі на один розмір більше. Складання образу залежить від ваших бажань, якщо ви хочете бути більш яскравою, в цьому випадку іноді дівчата вибирають речі на три або чотири розміру більше. Вважається, що одяг, який більше лише на один розмір не відноситься до одягу оверсайз, але все залежить від будови фігури. Якщо вам хочеться носити оверсайз і одяг на три розміри більше робить ваш образ неохайним, краще встановлювати свої правила в цьому питанні.

Кращі кольори для одягу оверсайз нейтральні і пастельні. Найпопулярніші сірий, чорний, білий і бежевий.

Дівчата, які володіють великим розміром грудей не бажано носити оверсайз. У цьому випадку, якщо дівчина віддає перевагу одяг великих розмірів, то для створення такого образу в обов'язковому порядку носити взуття на підборах.
Одяг оверсайз може приховати недоліки, бувають випадки, коли великий одяг навпаки робить фігуру стрункою. У цьому випадку, завжди враховуйте свою статуру. Оверсайз одяг не повинен зовнішність робити гірше. Об'ємні сорочки вуличні модниці часто заправляють тільки спереду.

[[{"fid":"175906","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"5":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"6":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"730","width":"1229","class":"media-element file-default","data-delta":"6"}}]]

Переваг у цього трюку цілих три. Такий образ виглядає свіжо і оригінально, досягається необхідний ефект легкої недбалості і розслабленості, утворюються вертикальні смуги, які візуально роблять ноги стрункішими фігуру і роблять талію тонкою.

Краще одягати широкі джинси або класичні штани, щоб застосувати такий трюк з сорочкою.

Розтягнуті светри, широке пальто, джинси на один розмір більше, сукні великих розмірів, які дають можливість приховати невеликий животик, солдатські черевики, великі футболки - все це можна поєднувати з іншими речами з гардеробу, які вже відповідають вашим розмірам.

Багато прикрас одягати не потрібно. Це часом ціла справа підібрати прикраси, а оверсайз це простота, комфорт і ніякого головного болю.

Щоб створити стиль, застосовуючи речі великих розмірів, не варто дотримуватися ніяких правил. Насправді їх немає. Потрібна ваша фантазія і смак стилю, щоб правильно підібрати речі для стильного образу.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що в цьому році, гучна техніка фарбування волосся не дає спокою колористам і бьютіголікам. Вже настав час, коли ми зняли шапки і необхідно оновити свій колір волосся, щоб бути в тренді цього року і показати свою квітучу жіночу красу.
Мода на забарвлення волосся в цьому році дуже специфічна. Неймовірна фантазія відтінків просто зводить з розуму. Настав масовий бум, коли дівчата і жінки експериментують з новими техніками фарбування волосся, такі як: омбре, 3D фарбування, балаяж, шатушь, каліфорнійське мелірування. Стільки нових слів, а головне нових втілень ідей в життя на нашому волоссі.