Жінки постійно полюють за новинками в світі моди. Не тільки стильний одяг привертає увагу, але і колір волосся, стрижка, які були визнані трендами цього сезону.

Постійно точаться суперечки про те, який колір краще і на кого чоловіки більше звертають увагу: на блондинок або брюнеток, в цей час стилісти позначили трендовий колір волосся.

Рудий молодить, притягує погляди і дозволяє виділитися з натовпу.

До недавнього часу багато дівчат були впевнені в тому, що рудий колір старить. Це лише стереотипи з минулого. Насправді рудий колір привертає до себе увагу більше, ніж білий, коричневий і чорний. В наш час, рудий колір реабілітований і мода на даний відтінок вже бере свої обороти.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Золоті кучері
Останнім часом дуже багато зірок змінює свій колір волосся на рудий. Можна помітити в різних фільмах, на червоних доріжках знаменитостей з яскравою шевелюрою. Нині, озброївшись сучасними фарбами можна отримати різноманітність всяких відтінків рудого кольору. Всупереч всім стереотипам дівчина повинна знати про те, що рудий колір не тільки робить вас стильним, але і молодить зовнішність.

Мода часів
Мода на рудий колір постійно змінювалася. Жінки фарбували волосся починаючи від яскравих кольорів закінчуючи приглушеними холодними відтінками рудого. Головна ідея забарвлення всіх часів - досягти максимально природного відтінку.

Гарячі голови
Бурштиновий колір став актуальним, але багато хто побоюються робити такі екстремальні зміни в зовнішності. Якщо дотримуватись історичних фактів, що рудий колір притягував біду і нещастя господині волосся, яскраві пасма в першу чергу характеризують людину, яка має вибуховий характер, такі дівчата готові до змін у житті, яскраві і амбітні за своїм характером.

Багато психологів говорять про те, що чоловіків не притягують рудоволосі дівчата, а навпаки змушують насторожитися. Раніше проводилося дослідження, де вчені змогли зробити висновок: «Кольору волосся і залицяння»: блондинки отримують більше уваги, а рудоволосі чоловіки — більше відмов». Але не варто міняти своє рішення, виходячи з таких висновків. Якщо душа вимагає змін і вам до лиця даний забарвлення волосся, чому б не змінити його. Можливо це принесе вам нові позитивні зміни в житті.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що мода на забарвлення волосся в цьому році дуже специфічна. Неймовірна фантазія відтінків просто зводить з розуму. Настав масовий бум, коли дівчата і жінки експериментують з новими техніками фарбування волосся, такі як: омбре, 3D фарбування, балаяж, шатушь, каліфорнійське мелірування. Стільки нових слів, а головне нових втілень ідей в життя на нашому волоссі.