Красиві і доглянуті волосся можна вважати жіночої гордістю. Іноді не вистачає терпіння в очікуванні, коли вони відростуть. Вчені стверджують, що у кожного є межа довжини волосся, який встановлює природа.

Фахівці знайшли способи, які спровокують швидкий ріст волосся.

В середньому тривалість життя волосся 4-6 років та 93 відсотки цибулин знаходяться в стадії росту. За волоссям необхідний ретельний догляд, так як їх якість пропорційно кількості сантиметрів.

Стрижка
Необхідно кожні 2-3 місяці підрізати кінчики волосся, щоб вони виглядали доглянутими. Не варто переживати, з-за підрізаних кінчиків довжина стане трохи коротше. За день волосся росте приблизно на 0,2-0,3 міліметра, у місяць це становитиме близько 8 міліметрів. Кінчики волосся з часом стають тонкими і ослабленими, а це ускладнює процес їх росту.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Шкоду для зростання
Варто позбутися від шампунів, якщо до їх складу входять інгредієнти з закінченнями -ane, -cone, -thiconol. Силікон дає ефект ніжних та гладких волос, але це речовина, що сповільнює ріст.
Якщо ви миєте голову кожен день, сульфати, які входять до складу миючих засобів для волосся, так як вони перешкоджають харчування волосяного фолікула.
Висока температура при використанні фена, прасування, термобігудів руйнує захисний шар волосся. Це призводить до сухості і ламкості волосся. Якщо немає можливості відмовитися від цих приладів, користуйтеся термостійкими засобами і натуральними маслами.
Фарбування не сприятливо позначається на зростанні волосся, але в наш час фарбується більшість дівчат, тому відмовитися від цієї процедури практично неможливо. У цьому випадку вибирайте відтінок фарби наближений до натурального і обов'язково користуйтеся фарбою тільки з натуральними барвниками.

Вітаміни
Вітаміни групи В, магній, мідь і кальцій сприяє росту волосся. При дефіциті цинку волосся сильно страждають, тому намагайтеся більше вживати насіння гарбуза, устриці, яловичину, баранину, гіркий шоколад, арахіс.
Білок - головний будівельний елемент для клітин волосся. Білок можна отримати вживаючи рибу, яйця, м'ясо.
Омега-3 і омега - 6, на думку фахівців, дуже сприятливо впливають на ріст волосся. Ці речовини можна отримати таких продуктах як риб'ячий жир і льняне масло.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що глоссинг - це унікальна альтернатива ламінування. Під час процедури використовуються натуральні компоненти. Зволожуючі засоби відновлюють структуру волосся після згубного впливу сонця, а що з'явився на локонах блиск. Здорові і доглянуті волосся піднімають настрій, роблять вигляд жінки більш охайним, а що найголовніше, з допомогою глоссінга ми економимо свої гроші і час на походи в салони.