Красиве і доглянуте волосся - одне з жіночих і чоловічих достоїнств і постійне джерело занепокоєнь. Але чоловіки не багато приділяють увагу догляду за волоссям, чого не скажеш про жінок.

Що стосується чоловіків, вони часто припускаються помилки користуючись одними і тими ж засобами по догляду, що і жінки. Чоловічі волосся відрізняються від жіночих.

Разом з порталом "Знай" розглянемо ці відмінності.

Чоловік
У представників сильної статі шевелюри не такі густі, як у жінок. Період спокою перед випаданням волосся у чоловіків набагато довше.
В середньому один чоловічий волос не випадає приблизно 2-3 роки.
Сальні залози у чоловіків працюють набагато активніше, тому волосся стають брудними дуже швидко.
Рівень тестостерону у чоловіків вище, тому у сильної статі, на відміну від жінок, підвищена волосатість, але в цьому випадку ще варто враховувати спадковість.
Тестостерон винен у тому, що чоловіки сильно лисіють.
З давніх часів, рослинність на обличчі була ознакою зрілості.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Жінка
Жіноче волосся набагато живуче, кожен з них тримається на голові приблизно 4-5 років. Коріння волосся у жінок знаходяться глибоко в шкірі в середньому на 2 мм глибше, ніж у чоловіків. Вії у жінок товщі, ніж у чоловіків, а волоски брів – навпаки.
Жіночі сальні залози зазвичай виробляють менше секрету, тому локони довше зберігають свіжість.
Жіночі статеві органи і естроген відповідає за нашу мінімальну волосатість, на відміну від чоловіків.
У жінок волосся ростуть набагато швидше, ніж у чоловіків і колір волосся на тілі у жінок світліше ніж у сильної статі.
Як правило жінкам дуже подобаються бородаті чоловіки, але це вже залежить від смаку кожної.
Більшості жінок не вдається дожити до похилого віку з пишною шевелюрою.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що створення штучних волосяних фолікулів за допомогою технологій 3D-друку – мета спільного проекту косметичної корпорації L'Oréal та компанії Poietis, що спеціалізується на різноманітних біотехнологіях, однією з яких є лазерний біодрук.