Українська біатлоністка Ольга Абрамова провалила допінг-тест на мельдоній у лютому 2016 року. IBU прийняв рішення дискваліфікувати спортсменку на один рік. При цьому Федерація біатлону України наполягала на невинуватості Абрамової.

Наша спортсменка поскаржилася на Міжнародний союз біатлоністів у Спортстивный арбітражний суд у Лозанні, який задовольнив апеляцію українки і зняв всі звинувачення у вживанні допінгу. Про це повідомляє офіційний сайт ФБУ з посиланням на юридичну фірму Goldengate Law. Остання відзначила важливість цієї перемоги для всього українського спорту.

- Репутація Ольги Абрамової була очищена. Суд не побачив провини спортсменки в тому, що в її пробі виявився мельдоній. Таким чином, Абрамова може взяти участь в Олімпійських іграх в Пхенчхані в 2018 році. Це досягнення показало, що українські юристи можуть успішно працювати на міжнародній спортивній арені, - йдеться в заяві правознавців.

Минулого сезону Ольга Абрамова виступила на заключних етапах Кубка світу. Вона стала учасницею бронзової змішаної естафети в Контіолахті, а найкращим її результатом в особистих гонках стало 38-е місце в спринті в Осло. Абрамова не поїхала на чемпіонат світу Хохфільцен, бо не пробилася в збірну. Хоча до початку мундіалю дискваліфікацію українки вже минула.

Як раніше повідомляв інформаційний портал Знай.ua, Будівельник вийшов до фіналу баскетбольної Суперліги.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще