Сьогодні, 19 квітня, відбудеться засідання Міжнародного суду ООН в Гаазі, на якому оголосять вердикт щодо українського позову проти Росії.

Про це повідомив прес-центр суду в Twitter.

"Нагадування: завтра о 15:00 (Гаага) Міжнародний суд справедливості винесе рішення у справі "Україна проти Росії" (запобіжні заходи)", - анонсували в соцмережі.

Онлайн-трансляцію можна подивитися на офіційному сайті ООН о 16:00 (Київ). На засіданні буде вирішуватися питання доцільності тимчасових заходів.

У Міністерстві закордонних справ України повідомили, що будь-які заходи в бік Росії стануть перемогою. Однак, рішення суддів може торкнутися Києва.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть
Показати ще

Нагадаємо, згідно з документом, Росія обвинувачується у фінансуванні тероризму на Донбасі та расовій дискримінації кримських татар і українців.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", міністр юстиції Павло Петренко розповів, що докази, які подала українська сторона, залишать Кремль без шансів брехати. Він анонсував прес-конференцію з цього приводу на травень.