Колишній прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, глава МВС Арсен Аваков, екс-глава СБУ Валентин Наливайченко та інші високопоставлені особи даватимуть свідчення у справі про державну зраду екс-президента України Віктора Януковича. Про це заявив прокурор Головної військової прокуратури Руслан Кравченко в ефірі "5 каналу".

За словами військового прокурора, всього свідчитимуть понад 100 осіб.

"Це посадові особи, які обіймали свої посади раніше, зараз обіймають, це військовослужбовці, які проходили військову службу на території Автономної республіки Крим, та екс-депутат Держдуми Ілля Пономарьов", - сказав Кравченко.

Крім того, він назвав прізвища українських чиновників: "Глава РНБО Турчинов, Наливайченко буде, Аваков буде, Парубій (його допитано під час досудового розслідування), Яценюка допитано під час досудового розслідування. Всіх цих свідків буде викликано до суду".

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Як повідомляв сайт Знай.ua, суд у справі про державну зраду проти колишнього президента України Віктора Януковича може тривати близько року.