Українська тенісистка Еліна Світоліна в інтерв'ю Empire-tennis-academy.com поділилася планами на майбутнє, а також прокоментувала свій успіх на старті сезону.

"Це був дійсно відмінний старт. Я провела багато матчів. Це було щось нове для мене, оскільки і в кінцівці сезону 2016 я зіграла дуже сильно. Попадання в топ-десятку - це значуща подія для мене. Я щаслива, що змогла виграти стільки матчів і показати дуже хороший теніс.

Важливо мати такі перемоги, результати і спогади. В нашій країні дуже важко розвиватися, тому я пишаюся цими досягненнями. Моє потрапляння в топ-десять принесло одні з найкращих емоцій в житті. Адже раніше я завжди мріяла зробити щось для своєї країни і щоб мене знали. Інший важливий момент це те, що я можу грати проти кращих тенісисток, давати їм бій і перемагати.

Моя мета в подальшому? Стати першою ракеткою світу. Але я не хочу зараз фокусуватися на рейтингу, а скоріше на своїй грі. Потрібно тренуватися, грати і віддавати всі сили, щоб потім не було ніякого жалю. Намагатися постійно рухатися вперед і бути здоровою. Буде важко"- резюмувала Світоліна.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що Еліна Світоліна відпочиває в Парижі.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще