У п'ятницю, 21 квітня, на Київщині у навчальному центрі Національної гвардії України в Нових Петрівцях відбулися навчання з безпеки під час міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2017".

Про це повідомили у Державній прикордонній службі.

У навчаннях взяли участь 600 правоохоронців та 50 одиниць техніки Нацполіції, Держприкордонслужби, Нацгвардії та Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Правоохоронці відпрацьовували припинення масових сутичок, дії пожежно-рятувальних підрозділів. Також відпрацювали дії під час прибуття офіційних делегацій в аеропорту "Бориспіль", потренувалися розблоковувати траси та визволяти заручників терористів.

Головне завдання навчань – вдосконалити дії особового складу, підготувати до всіх ситуацій, що можуть виникнути. Правоохоронців тренують в тому числі міжнародні інструктори.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Правопорядок під час Євробачення забезпечуватимуть 16 тисяч працівників структур, що брали участь у навчаннях.

Правоохоронні підрозділи переведено на посилений режим до 14 травня.

Силовики також вже відпрацювали дії на головних об'єктах "Євробачення": в аеропорту "Бориспіль", Міжнародному виставковому центрі.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, через Євробачення на низці київських вулиць обмежать рух транспорту та пішоходів.