Вранішній візит активістів до будинку глави Нацбанку Валерії Гонтаревої не залишився поза увагою поліції. За фактом хуліганських дій відкрите кримінальне провадження.

Як передає "Радіо Свобода", очільниця фіну станови не зверталася зі скаргою до правоохоронців, проте розслідування інциденту почали через його значний суспільний резонанс.

Про те, що будинок Гонтаревої у селі Гореничі оточили протестувальники, поліцейським повідомили охоронці маєтку. Коли правоохоронці прибули на виклик, то зафіксували хуліганські дії з боку учасників акції.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", близько двох десятків дівчат від "Національного корпусу" ("Азов") вимагали у глави НБУ закрити філіали та "дочки" російських банків в Україні. У її бік лунали образливі гасла, а на стані паркану намалювали скарбничку у вигляді свині з російським прапором.

Згодом в інтернеті опублікували й відео цієї акції.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще