Скандально відомого депутата від "Радикальної партії" Андрія Артеменка та депутата Одеської міськради Сашу Боровика президент України Петро Порошенко своїм указом позбавив українського громадянства через наявність у них громадянства інших держав.

Вітчизняні політики і експерти відреагували на цю подію в соцмережах. Таке рішення президента викликало чимало суперечок.

"Боровик заявив, що президент незаконно позбавив його громадянства, так як після отримання українського він ніяке інше не приймав. Так він, що, до 2015 р був апатридом?"

"Перечитала Конституцію після цього указу! Танці на граблях: спочатку роздаємо всім підряд, потім позбавляємо! Навіщо нам закони?" - є в мережах і такі коментарі.

Як повідомляв сайт Знай.ua, одіозного нардепа, який пропонував "здати Крим в оренду Росії", Андрія Артеменка позбавили українського громадянства

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще