Представник оперативного командування "ДНР" Едуард Басурин висунув чергову версію в стилі "байок Кремля" про причини катастрофи військового гелікоптеру Мі-2 неподілік від Краматорська. Він заявив, що насправді вертоліт підірвали з метою ліквідувати членів комісії Міноборони України.

Про це пишуть російські ЗМІ.

За словами Басурина, нібито, хотіли усунути тих, хто мав докази про розкрадання зі збройових складів в українській армії.

Він повідомив, що після вибуху артскладу в Балаклії Генштаб ЗСУ, нібито, наказав провести перевірку всіх місць зберігання українських боєприпасів. Особливу увагу приділено складам в зоні АТО.

В результаті комісія, нібито, виявила величезну кількість порушень, а також факти недостачі зброї і боєприпасів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Щоб ця інформація не пішла "вище", експертів ліквідували, підірвавши вертоліт", - стверджує Басурин.

Зазначимо, раніше Басурин заявив, що на Донбас приїхав загін українських снайперок-"відьом", які вже встигли вбити одного бойовика, а іншого – поранили.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", 26 березня під Краматорському розбився військовий вертоліт Мі-2. Причиною трагедії стало зіткнення з лінією електропередач.