Сьогодні, 20 березня, мешканці Тернополя стали свідками неприємного інциденту між поліцейськими та жінкою, яка торгувала у невстановленому місці. Копи силою намагалися зігнати продавчиню, за яку вступилися перехожі.

Цей факт зафільмував та виклав на своїй сторінці в Facebook очевидець події Віктор Шемчук.

"Поліція в дії... Затримують жінку за торгівлю у невстановленому місці. Неприємне враження. Не по факту, по суті...", - прокоментував автор відео.

Двоє копів – жінка та чоловік хотіли забрати торговку, проте вона чинила опір. На допомогу жінці миттю збіглися десятки людей. Коли вони намагалися підняти продавчиню з землі, правоохоронці й до них застосували силу, вони штовхали жінок та не зважали на будь-які зауваження.

"Все на захист прав людей з цією метою створено поліцію", - прокоментувала ситуацію користувачка Ольга Юрдига.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Це все на що вони здатні!", - додали інші читачі.

Проте знайшлися й прихильники такого "правопорядку": "Дивно,у нас у Львові в центрі ціла вул.Шпитальна -вулична торгівля...може треба Вашу поліцію до нас?", - написала одна з користувачів.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", доки на сході України точиться війна, дехто наживається на цьому. Не дивлячись на масове протистояння, між окупантами та українськими політиками досі триває торгівля.

Тернопіль. Щойно. Поліція в дії... Затримують жінку за торгівлю у невстановленому місці. Неприємне враження. Не по факту, по суті...

Posted by Віктор Шемчук on Friday, 17 March 2017