У неділю, 30 квітня, в центральному матчі 35-го туру англійської Прем'єр-ліги Тоттенгем прийме на своєму полі Арсенал.

На думку авторитетних букмекерських організацій, фаворитом в цьому матчі є господарі. Так, букмекери з GameBet приймають ставки на перемогу підопічних Маурісіо Почеттіно з коефіцієнтом 1,83. Можливий успіх гостей оцінюється вище - 4,14. Нічийний результат - 3,76.

Букмекери з Bwin солідарні з прогнозом GameBet, і дають на перемогу Шпор ідентичний коефіцієнт - 1,83. Вікторія Канонірів тут оцінюється трохи вище - 4,2, а нічия - 3,8.

Букмекерська контора William Hill ставить на цей поєдинок такі котирування. Перемога Тоттенгема - 1,85, перемога Арсеналу - 4,2, нічия - 3,8.

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що в матчі АПЛ Евертон - Челсі букмекери ставлять на перемогу команди гостей.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото: Getty Images