Головний тренер туринського Ювентуса Массіміліано Аллегрі підвів підсумки матчу 1/2 фіналу Ліги чемпіонів, в якому його команда на виїзді обіграла Монако (2:0):

"Вітаю хлопців, матч був непростий. Монако дуже сильний. Гравці цієї команди дуже технічні. Буффон зробив чудовий сейв за рахунку 0:0. У таких важливих матчах Джіджі - найкращий в світі. Але справу ще не зроблено - в Турині Монако буде нічого втрачати. Цей сезон може стати для нас особливим.

Ми могли зіграти краще тактично, але ми забили гол у контратаці, а це сильна сторона Монако. Це складний суперник, вони добре грають в лінію, і потрібно або пасувати вперед, або, якщо не виходить, утримувати м'яч.

Коли ми повели в рахунку, у наших воріт було кілька небезпечних кросів. Але в цілому ми повинні бути задоволені. Нас ще чекає другий матч, і це ще одна серйозна гра", - сказав Алегрі.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.ua публікував короткий огляд матчу Монако - Ювентус.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Фото: uefa.com