У неділю, 2 квітня, під час зустрічі 23-го туру чемпіонату України по футболу Карпати на Арені Львів перемогли Сталь (2:0). На післяматчевій прес-конференції білоруський наставник Карпат Олег Дулуб сказав, що львів'яни відштовхувалися від суперника і його манери пресингувати.

- У першому таймі грали більш агресивно. Коли вже добилися результату, то притиснулися до свого штрафного майданчика. Гравці діяли надміру обережно і хотіли зберегти здобутий результат. Але добре, що зреагували адекватно, що так все закінчилося. З тих команд, з якими ми грали, Сталь, напевно, найбільш агресивна. Сильно грають в єдиноборствах і на підборах.

Протягом тижня відпрацьовували варіанти виходу з-під пресингу. Другий м'яч — це і є варіант такого виходу з-під пресингу. Після перерви трохи не вийшла гра через низку психологічних причин. Одна з яких — велике бажання гравців залишити зону вильоту. Хоча у нас були в кінці два-три моменти, і зняли би всі питання, - передає слова Дулуба офіційний сайт Карпат.

Нагадаємо, раніше портал Знай.uа повідомляв, що, за словами іншого білоруса - Леоніда Кучука, у фізичному плані Сталь переграла львів'ян.