У неділю, 2 квітня, в поєдинку 23-го туру чемпіонату України з футболу Карпати завдяки дублю Олександра Гладкого перемогли Сталь (2:0). На прес-конференції після матчу головний тренер Сталі Леонід Кучук сказав, що налаштовував гравців ще на початку зустрічі.

– Зіграли неуважно, хоч і мали перевагу. Команда показала наскільки добре вона вміє перебудовуватись. Можливо, не вистачило холоднокровності та виконавчої майстерності від деяких гравців. Надалі будемо над цим працювати. Ми можемо грати по-різному. З Карпатами намагались використовувати слабкі сторони суперника. Матч вийшов цікавим. Дехто нас критикує, але навіть у цій грі ми рухаємось вперед.

Карпати вже не можна назвати молодою командою. У будь-якій лінії виступають досвідчені гравці. У фізичному плані ми переграли львів'ян. Особисто я не хотів, щоб гра зупинялась. Потрібно збільшувати швидкість матчу, змусити команди не фолити, а триматись виключно єдиноборств. Це те, що просуває футбол вперед. Я хотів, щоб мої гравці грали без пауз, навпаки, ще швидше. Коли зупиняється матч, він втрачає свою видовищність.

Карпатам стало легше, коли вони забили. Ми змінювали свої тактики взаємодії та бачили, що це стало несподіванкою для господарів. Незадоволений готовністю кількох підопічних, але у футболі немає нічого випадкового, - передає слова білоруського фахівця офіційний сайт Карпат.

Нагадаємо, раніше портал Знай.uа повідомляв, що, на думку Сергія Реброва, Динамо заслужено перемогло Олександрію.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще