Другий тренер українського суперважковика Володимира Кличка (64-4, 54 KO) Джеймс Алі Башир розповів про плани на бій проти британця Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО).

В інтерв'ю журналісту YouTube-каналу Bayloric Worldwide Television & Media, Алі Башир прокоментував майбутній поєдинок, а також розповів про мотивацію та цілі Володимира.

"Ми плануємо здивувати всіх, адже мало хто чекає, що Кличко може виграти цей бій. Дуже рідко старі чемпіони повертаються і перемагають молодих, особливо після півторарічного простою. Тому всі чекають поразки Кличко в бою з молодим Джошуа. Але у нас інший план на цей бій – 41-річний Кличко забере титули. Судді? я не впевнений на їх рахунок, але я впевнений в нас – ми виграємо бій. А весь світ буде судити, хто виграв цей бій, адже дивитися його будуть всі. Кличко і Джошуа вже найкращі в світі, тому що вони погодилися провести бій найвищого рівня – битися один з одним", – заявив Алі Башир.

Дивіться відео з тренувального табору Володимира Кличка в Австрії:

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Володимир Кличко безумовно дуже хоче стати чемпіоном світу, тому він продовжує боксувати. Він дуже цього хоче і це його мотивує. Думаю, його мета – залишатися конкурентоспроможним боксером, і мова не тільки про чемпіонські пояси. Він хоче сам собі довести, що він все ще може битися з молодшими хлопцями. І якщо подивитися на те, як він працює в тренувальному таборі – він дійсно може це робити", – розповів Башир про мотивацію Кличка.

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO.

41-річний Володимир Кличко рішуче налаштований на перемогу в цьому бою.

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже давно продані, а перекупники продають квитки на бій Кличко - Джошуа по 35 тисяч фунтів.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, американські телеканали досі не домовилися про трансляцію бою Кличко - Джошуа.