У неділю, 2 квітня, в матчі 23-го туру чемпіонату України з футболу Олександрія в рідних стінах поступилася Динамо (1:4). Після матчу керманич господарів Володимир Шаран зазначив, що було два різних тайми.

- У першому діяли бездоганно як в обороні, так і в атаці, могли і другий гол забивати, моменти для цього у нас були. А після перерви позначилася функціональна підготовка деяких футболістів, які не були повністю готові витримати навантаження. В принципі, я це знав до гри. Як наслідок, у другому таймі сіли занадто глибоко, і, звичайно, було дуже важко захищатися.

Хлопцям велике спасибі за те, що вони прагнули грати на рівних з нашим чемпіоном, і довели в першому таймі, що здатні на це. А після перерви деякі гравці розклеїлися. Очікував більшого від наших досвідчених футболістів. Треба працювати далі, готуватися до наступних матчів.

Ми знали, як буде діяти суперник, і нічого несподіваного для наших футболістів сьогодні не було. Ми вибрали певну тактичну схему на гру. У першому таймі хлопці виконували все, що ми планували, і у Динамо не було особливих моментів. А Бесєдін вийшов по позиції, тому нічого в тактичній схемі Динамо не змінилося - всі хлопці і раніше знали, що треба робити в тій чи іншій ситуації.

Ніколи не називаю прізвища, бо програла команда і тренер. Це наші внутрішні проблеми - будемо розбирати, хто помилився в тому чи іншому епізоді. Це футбол. Йдемо далі, - сказав Шаран каналу Футбол 1.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал Знай.uа повідомляв, що Ребров поважає тренера Олександрії - він його хороший друг.